Een mijlpaal in het Hof van Breezicht traject; de bouw van de eerste woningen is begonnen! Op donderdag 25 juni kwamen verschillende betrokkenen bijeen om onder toeziend oog van de cameraman de eerste paal in de grond te slaan. Wat volgde was een feestelijke digitale bijeenkomst voor alle betrokkenen op donderdag 2 juli en het begin van een nieuwe, spannende fase in het bouwtraject!

Muziek en champagne
Onder anderen Monique Schuttenbeld, wethouder van de gemeente Zwolle, Mireille Jeurnink, directeur vastgoedontwikkeling bij VanWonen en Gerwin van de Zande, directeur PHB, waren erbij toen de eerste paal in de grond ging. Helaas konden de kopers wegens de huidige omstandigheden niet bij de officiële start van de bouw aanwezig zijn, maar daar hadden we iets op bedacht. 

Ter plekke werd alles vastgelegd om zo op een later moment alsnog, samen het bijzondere moment van de start bouw te vieren middels een digitale bijeenkomst. Alle kopers ontvingen een kistje met champagne en glazen om samen te proosten op deze grote mijlpaal. Onder het genot van de beelden, de opzwepende muziek en een glaasje werd het toch nog een feestelijk moment!

Uniek wonen
Hof van Breezicht is ruim opgezet met wadi’s, vijvers en een weids uitzicht. Een unieke plek om te wonen; middenin de natuur en tegelijkertijd alle voorzieningen in de buurt. Voorlopig ligt de focus op de bouw van de woningen in de eerste fase van Hof van Breezicht. Naar verwachting worden deze woningen in het eerste kwartaal van 2021 opgeleverd. In totaal komen er 91 duurzame woningen in deze groene wijk aan de waterrijke rand van Stadshagen. Belangstelling? Er zijn nog woningen in de tweede fase beschikbaar! Schrijf je nu in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Deel deze pagina: