Ga jij straks wonen in één van de 91 woningen?

Hof van Breezicht

Hof van Breezicht

VanWonen ontwikkelt 74 rijwoningen, 14 twee-onder-één-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen in Hof van Breezicht. De architect heeft de woningen door de houten gevelbekleding een vriendelijke en vakantieachtige sfeer meegeven, perfect passend in de groene omgeving. Er zijn een aantal hoekwoning met een riante uitbouw, maar ook de andere woning zijn ruim bemeten. Al deze woningen hebben een tuin op het zuiden.

De twee vrijstaande woningen en tussengelegen tweekappers zijn voorzien van steen en hebben een tuin op het westen. Uiteraard zijn alle woningen duurzaam, klimaatbestendig en zijn voorzien van een eigen warmtevoorziening.
De bouw is opgesplitst in twee fases. De bouw van bouwnummer 1 tot en met 35 zal naar verwachting nog voor de zomervakantie starten, de start van de bouw van bouwnummer 36 tot en met 91 is nu nog niet bekend.

Wil jij ook gaan genieten van het Zwolse burenleven? Dat komt goed uit want vanaf nu kan je inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur. Schrijf je hier in!

Deel deze pagina: