Voor geïnteresseerden in Hof van Breezicht is Jozé Janssen een belangrijk aanspreekpunt. Na inschrijving via de website of telefonisch contact, gaat zij aan de slag om de beste match te maken tussen de kandidaten en bouwnummers. Persoonlijk contact is hierbij onmisbaar volgens Jozé, die bij de geïnteresseerden thuis langskomt of hen op locatie nabij de Milligerplas begeleidt.

Einde van een lange zoektocht
“Het leuke van mijn werk is dat ik een persoonlijke band kan opbouwen met de kandidaten. Zo kan ik heel gericht vragen beantwoorden en meedenken over de beste woonsituatie”, aldus Jozé. “Ik spreek veel mensen die al langere tijd op zoek zijn naar een nieuwbouwwoning. Hof van Breezicht charmeert door het al het groen en de ligging van de woningen onderling, die samen voor het unieke vakantiegevoel in de buurt zorgen.”

Middenin het groen
Waar het typische vakantiegevoel uit bestaat? “De omgeving aan de Milligerplas en hoe je hier in de natuur zit, is heel leuk en uniek”, licht Jozé toe. “Je bent hier omgeven door al het groen dat niet ophoudt bij je eigen tuin. De lage hagen van 1,25 meter zorgen voor een weids uitzicht. Traditioneel wordt er vaak een gangpad tussen de schuurtjes gebouwd, maar hier niet. Hier heb je een tuin aan de voorkant zonder die schuur. Dat vind ik een groot pluspunt. Bovendien liggen bijna alle tuinen op het zuiden, waardoor je optimaal van de zon kunt genieten.”

Wadiwijk
Eveneens zijn er weinig nieuwbouwprojecten waarin de wadi’s zo’n centrale rol spelen, stelt Jozé, die uit ervaring spreekt. “Ik heb ooit zelf in een wadiwijk gewoond. Daar vond ik het leuk dat de kinderen in de zomer goaltjes in de wadi’s kunnen neerzetten om te voetballen. In de winter, wanneer het water blijft staan, vormen de wadi’s een natuurlijke ijsbaan. Ze maken de buurt heel kindvriendelijk.”

Twee fases
Het nieuwbouwproject is opgedeeld in twee fases. Fase 1 omvat 35 wadiwoningen aan de zuidkant, fase 2 de kavels vanaf bouwnummer 36, waar ook de hofwoningen en haagwoningen onder vallen. De koop-aannemingsovereenkomsten van fase 1 worden inmiddels ondertekend, voor fase 2 kan een reservering worden aangegaan. “Hiermee verbinden we ons aan de noodzakelijk voorwaarden om komende zomer met de bouw te kunnen starten”, licht Jozé toe. “Momenteel zijn er al veel woningen in optie, dus het ziet er rooskleurig uit.” 

Keuzes maken
Waar moeten de geïnteresseerden vooral op moeten letten in deze fase? “Qua type woningen zijn deze vrij gelijk”, aldus Jozé. “Mensen maken voornamelijk de afwegingen om dicht bij een parkeerplaats te wonen, bij het water, of voor een wat grotere tuin te gaan. Daarnaast zijn er ook veel mensen die gebruik maken van de uitbouw van 2,40 meter voor wat meer woonruimte”

Kennismaken met de buren
Jozé heeft niet alleen aandacht voor de individuele kopers, maar ook voor de kopers onderling. “Voor de mensen die al een woning hebben gekocht organiseren we zo nu en dan avonden waarop zij met elkaar, hun toekomstige buren, kennis kunnen maken. Gezellig met glühwein, warme chocomelk en een hapje. Daarbij kunnen zij ook vragen stellen aan bijvoorbeeld een hypotheekadviseur of de keukenleverancier. Dit wordt enorm gewaardeerd merk ik. Binnenkort zullen we nog zo’n ontmoeting organiseren.”

Deel deze pagina: