Voor kopers van Hof van Breezicht staan Tom Roetert Steenbruggen en Tülay Ertan klaar om hen te begeleiden in dit spannende en leuke traject; vanaf het kopen van een woning tot aan de oplevering. Tülay is als woonadviseur bij PHB Deventer de absolute spin in het web. Ze begeleidt en adviseert de kopers met veel enthousiasme van aankoop tot oplevering. Voor zowel VanWonen als PHB Deventer staat deze communicatie met de koper hoog in het vaandel: “We zijn te allen tijde op zoek naar die verbinding”, aldus Tülay.

Trots is Tülay op het feit dat ze deze dynamische functie bij een bedrijf mag uitvoeren wat inmiddels ruim 100 jaar ervaring heeft in de bouw. “Samen met het gehele bouwteam proberen we altijd tot de juiste oplossingen te komen en werkzaamheden uit handen te nemen. Ik voer mijn vak altijd met veel enthousiasme uit en ik zie het als mijn belangrijkste taak om kopers individueel te begeleiden, te adviseren en vragen te beantwoorden om zo rust en overzicht te brengen in het koopproces.”

Balance is key
Het licht in de ogen van de kopers wanneer we de mogelijkheden voor hun toekomstige thuis doornemen is voor mij het allermooiste aan mijn vak, stelt Tülay. “Alle kopers hebben hun eigen leefpatroon én dus ook wensen die hierbij passen: een grotere badkamer of een dakkapel, noem maar op. Het samenbrengen van die belangen is een soort puzzel die ik graag maak. Wat zijn de wensen en wat is er haalbaar? Deze balans is ontzettend belangrijk in deze fase. 

Voor veel kopers is het bouwproces helemaal nieuw en onbekend. “Voor PHB Deventer is het heel belangrijk de koper te voorzien van de juiste informatie, daarom maken we gebruik van een digitaal platform – mijn woning – en app welke 24/7 beschikbaar is voor de koper met alle informatie die ze nodig hebben, van de aankoopovereenkomst tot de deadlines en vorderingen van het project; dat is fijn kopen.”

Rust, ruimte en groen; dat is Hof van Breezicht
Voor Tülay is Hof van Breezicht een bijzonder, uniek project waarbij rust en privacy, ruimte, veel groen en het constante gevoel van vrijheid de doorslag geven voor het constante vakantiegevoel wat hier heerst. “Er is gekozen voor unieke, houten gevelbekleding een bepaalde uitstraling en sfeer geeft aan het project, het maakt het plaatje compleet. Pluspunt: onderhoudsarm en dus duurzaam, passende bij de EPC van 0 – energieneutraal.

Jij kiest!
Ga ik vandaag voor de rust van mijn eigen tuin of voor de rumoerigheid van de stad? Jij kiest! “Hof van Breezicht is ruim opgezet, aan de rand van de stad en alle voorzieningen bij de hand. Tegenwoordig zijn we allemaal op zoek naar die balans tussen rust en drukte, hier komt dit perfect samen. Je kunt de drukte opzoeken, maar je ook afzonderen of een wandeling maken in de natuur, je hebt hier alles”, licht Tülay toe.

Een goede voorbereiding is het halve werk
Een huis wordt een thuis wanneer je hem naar je eigen wensen kan vormen. Die keuken waar je van droomt en die badkamer die je in je hoofd al hebt ontworpen. “PHB Deventer organiseert kijkmiddagen zodat er ruimte is om te ervaren en te beleven. Daarnaast zijn er ook inmeetdagen zodat je met je leverancier(s) samen door de woning kunt wandelen en alles in gang kunt zetten. Dan volgt er nog een vooroplevering waarbij de kopers de kans krijgen laatste zaken aan te geven welke dan nog kunnen worden opgelost. Zo zorgen we er samen voor dat deze plek wordt zoals hij bedoeld is.”

Deel deze pagina: