Er is een spannende nieuwe periode aangebroken in Hof van Breezicht; de bouw is begonnen! In totaal worden er 91 woningen in een prachtige wijk aan de groene en waterrijke rand van Stadshagen gebouwd. En we hebben goed nieuws; er zijn nog woningen in de tweede fase beschikbaar! Ben jij nieuwsgierig naar wat Hof van Breezicht allemaal biedt? In deze blog laten we een koper en verkoopadviseur aan het woord. 

Hof van Breezicht is groen en ruim opgezet
Hou je van natuur, het gevoel van vrijheid en vind je duurzaamheid belangrijk? Dan is een woning in Hof van Breezicht zeker iets voor jou! Familie Voerman voelde zich meteen aangetrokken tot het project en het gezin met twee jonge kinderen heeft inmiddels een hoekwoning met veel groen rondom gekocht: “Toen we op zoek gingen naar een nieuwe woning, kwamen we via Facebook bij Hof van Breezicht terecht. Het project trok ons meteen, omdat het lekker ruim is opgezet en vanwege het vele groen.” Alles komt voor de familie Voerman samen in hun energieneutrale woning in Hof van Breezicht: “We houden van de natuur, gaan vaak naar het bos en we proberen onze kinderen zoveel mogelijk met de natuur in contact te brengen. Daarnaast vinden wij duurzaamheid heel belangrijk. Ook de vele houten accenten zijn leuk, omdat je dan het natuurlijke nog meer ervaart. Hoe meer natuur, hoe beter.”

Uniek wonen
Wanneer je een woning koopt in Hof van Breezicht sta je er niet alleen voor. Verkoopadviseur Jozé Janssen van VanWonen is een belangrijk aanspreekpunt voor geïnteresseerden en vertelt wat wonen in deze wijk volgens haar zo uniek maakt: “Het groen, de wadi’s en vijvers maken Hof van Bree­zicht bijzonder. Kinderen kunnen er straks heerlijk spelen. Alle houten woningen liggen op het zuiden en beschikken door de 1,25 meter hoge hagen over een weids, groen uitzicht. En wil je wat meer woonruimte, dan is een uitbouw daarvoor een prima mogelijkheid.”

Buitenleven zoals buitenleven is bedoeld
Hof van Breezicht biedt onder andere mooie Wadiwoningen met houten gevels, ruime tweeondereenkap Hofwoningen en tweeondereenkap Haagwoningen, die ook geschakeld vrijstaand beschikbaar zijn. Voor welk type woning je ook kiest, bij allemaal heb je het gevoel dat je in de natuur woont. Geen metershoge benauwende schuttingen rondom de tuinen, maar laagdrempelige erfafscheidingen van bescheiden hagen. Hier ervaar je buitenleven zoals buitenleven is bedoeld! 

Deel deze pagina: